Dykkerkurs

Her finner du informasjon om våre dykkerkurs.

Prøve dykk

Er du veldig nysgjerrig på hva som befinner seg under overflaten? Men litt usikker på om dykking er noe for deg? Ta deg ett prøvedykk! Under ett prøvedykk får du muligheten til å prøve å puste under vann, for å få kjenne litt på hvordan det føles. Vi holder oss på grunt vann og du får oppleve hvordan det føles å bli vektløs i vannet. 

Pris pr person kr 750,-

(Lån av utstyr inkludert)

PADI

Open Water Diver

Ønsker du å oppleve en helt ny verden?

Bli med oss under vann!

På grunnkurset vårt får du all opplæring du trenger for å kunne dykke trygt og sikkert ned til en dybde på 18 meter. Kurset består av en E-learning teori del som du gjør selv. Og en praksis del som vil gå over 5 dager.

Vi har ett høyt fokus på at elevene våre alltid skal føle seg trygge, og føle at de mestrer hver øvelse før vi går videre. 

Vi ønsker å være fleksibel på når vi holder kurs. Ta kontakt gjennom skjema ved interesse, så finner vi en god plan sammen!  

Pris pr person kr 5500,-

(inkludert teori del og lån av utstyr)


 Kursoppsett:


Dag 1 :
Gjennomgang av teori og utstyr. Oppmøte hos oss på Salthellevegen 24, 5397 Bekkjarvik.

Dag 2 :
Denne dagen får du tatt dine første pust under vann, og vi utfører diverse øvelser på grunt vann eller basseng (maks 6m).

Dag 3 :
Sjødykk. Denne dagen utfører vi også diverse øvelser på grunt vann (maks 6m).

Dag 4 :
Sjødykk, denne dagen repeterer vi øvelser på noe dypere vann(maks 12m).

Dag 5 :

Sjødykk. Denne dagen gjør vi øvelser, men fokuserer også mer på oppdrift. Litt dypere vann enn dagen før igjen (maks 18m).

Dag 6 :

Denne dagen skal elevene utføre to eksamensdykk og vise at man er klar til å utforske verden under vann på en trygg og sikker måte, ved hjelp av det man har lært i løpet av kurset.


 


PADI

Advanced Open Water Diver

Ta dykkingen videre til neste nivå med ett Advanced kurs! På dette kurset vil man gå gjennom 5 emnedykk, som vil gjøre deg til en mer erfaren dykker. Disse emnene kan være f.eks. navigering under vann, dyp dykk, strømdykk, nattdykk, vrakdykk, oppdriftskontroll, søk og heving osv.. Navigering og dypdykk er obligatorisk i dette kurset. Etter man er sertifisert som en Advanced Open Water Diver kan man gå ned til 30 meters dybde. Dette kurset består også av en E-learning del som man gjør på egenhånd, og en praksis del som går over 2-3 dager avhengig av hvilke emnedykk man skal gjennom.


Pris pr person kr 2990,- 

(inkludert teori del)


PADI

Rescue Diver

Dette kurset vil endre deg som dykker på en positiv måte! Det sies at Rescue kurset er det kurset de fleste liker best og får mest selvtillit og mestring av å gjennomføre. Du vil lære å være oppmerksom på småting som kan utvikle seg til å bli større problemer om de ikke håndteres riktig. Og du vil få øvet på ulike redningsscenario som vil hjelpe deg dersom uhellet skulle skje. Dette kurset vil gjøre deg til en bedre buddy for de rundt deg, og en tryggere dykker for deg selv. 

Pris pr person kr 2500,-

(inkludert teori del)PADI

Spesialitet - Tørrdrakt dykker

Har du vært i varmere strøk og tatt dykkerkurs i våtdrakt? Da er dette kurset for deg. Her vil du få en innføring i hvordan en tørrdrakt fungerer og en opplæring i hvordan man bruker den. Ikke bare holder tørrdrakten deg tørr og varm, men den fungerer også som ett oppdriftsmiddel sammen med din BCD. Dette kurset består også av en E-learning teoridel og 1 dag med dykking. 


Pris pr person kr 2290,- 

(inkludert teori del og lån av utstyr)


PADI

Divemaster

Ønsker du å ta dykkingen din videre til ett profesjonelt nivå? Ta Divemaster kurs hos oss. Som Divemaster kan du guide dykkeaktiviteter og assistere under dykkekurs. Dette kurset vil bidra til å perfeksjonere dykkeferdighetene dine, og lære deg hvordan å være en rollemodell innen dykking. Divemaster kurs er ikke satt opp slik som de andre kursene med tilordnet dager. På dette kurset avtaler man seg imellom med instruktør når og hva man skal gjennom i henhold til fremgang og utvikling. Det er ingen gitte tidsrammer på dette kurset, men kan ta alt ifra uker til måneder. 

Ta kontakt i skjema under om du ønsker en prat for mer info!