— Litt om oss —


Vi er ett par som holder til i Austevoll. Vi elsker å dykke, og ønsker å bidra til at andre får oppleve den utrolige verden under overflaten. Austevoll er ett dykkeparadis med masse dyreliv, masse å se på og uendelig med dykkesteder. Vi har i noen år «drømt» om å kunne drive ett dykkesenter på ett tidspunkt og bestemte oss nå for å gå for det . Vi har ett naust på Salthella hvor vi vil holde kurs. Naustet ligger fint til innerst på Salthella, der viken utenfor er perfekt til dykkerkurs. Vi har bygget oss en trapp som går fra kaien og ned i sjøen, og jobber med å ordne til en plattform som skal ligge nedi sjøen. 

Vi mener at dykking er for alle. Ung eller gammel, så lenge helsen er bra er det ingen grunn til å ikke prøve. Dette er en kjempefin hobby å dele med kjæresten, kompiser, venninner eller familie. 

Bli kjent med oss!

Tore Storebø Salthella

Tore er 31 år og kommer fra Austevoll. Han har dykket siden 2013, men mest aktivt de siste 2-3 årene. Han ble sertifisert som instruktør i 2022. Det Tore liker aller best med å dykke er: "Hvor deilig det er å sveve i vannet, og tanken på at man kanskje har vært ett sted hvor ingen andre har vært før deg" 

June Lindvik

June er 29 år og kommer fra Arna. Hun har dykket siden 2020, og holder på å sertifisere seg som Divemaster for øyeblikket. Det June liker aller best med å dykke er: "Å kunne få komme så tett på dyreliv under vann. Og observere dyr man vanligvis ikke møter på. Elsker også å kunne fanget disse øyeblikkene med kamera, for å vise alle som ikke dykker hva de går glipp av" 


Sjekk ut mine bilder på min instagram:

https://instagram.com/junelindvik?igshid=YmMyMTA2M2Y=